Bokning!
Ring oss så hittar vi en tid som passar dig!

När det gäller små barn; välj en tid anpassad efter mat och sovtider. Sen eftermiddag och efter dagis fungerar sällan för små barn.

När det gäller kläder - sköna trivsamma plagg som man trivs i! Om ni är osäker vad ni ska ta, ta gärna med lite att välja på kan vi bestämma tillsammans. Tvinga inte på barnen kläder de inte alls vill ha, det kan gå ut över de glada minerna. Om ni är flera som ska vara med på samma bild är det en god idé att inte blanda mönster och alltför många färger. Tänk på hur det ser ut när ni står bredvid varandra.


Fotografering!
Vi avsätter som regel en timme för fotograferingen, kom gärna 10 minuter innan så hinner vi prata ihop oss om era önskemål. Under fliken "Vilken stil vill väljer du?" ser du exempel på lite olika stilar du kan välja på. Har ni andra önskemål går det givetvis bra. Ta gärna med personliga saker om ni känner för det.


Investering!
I priset för fotograferingen ingår:
- Planering och förberedelser
- Fotografering
- Bildgenomgång och bildurval
- Grundredigering av bilderna
- Personlig bildvisning
- Arkivering 10 år (av beställda bilder)

Fotograferingskostnaden betalas i samband med själva fotograferingen.


Bildvisning!
Några dagar efter fotograferingen träffas vi igen för att se på resultatet. Då går vi tillsammans igenom vad ni önskar beställa. Vid detta tillfälle lämnar vi 15 % rabatt på samtliga bilder. Det finns ingen minsta ordersumma, så ni kan beställa så många eller få bilder som ni vill av era favoriter. Eftersom våra produkter skapas för dig personligen erläggs full betalning när ni beställer. Vänligen notera att det rabatterade priset inte är tillgängligt efter detta tillfälle.


Bilder & montering!
Vi jobbar med det vi är bäst på - bilder i alla former. Professionellt kundbemötande samt hög nivå på allt från fotografering, bildbehandling, kopiering/print till montering.

För att kunna garantera högsta möjliga kvalitet är samtliga produkter/bilder som levereras av oss kopierade av ett professionellt labb på riktigt bra fotopapper samt monterade i album eller ramar (här har vi ett stort urval för dig att välja på). Vi säljer därför inga lösa kopior eller digitala filer.Copyright!
Det här är vad som gäller enligt upphovsrättslagen:
Alla fotografier tagna av fotograf Marianne Näsström, är skyddade av upphovsrätten. Fotografierna får inte laddas ner, kopieras, scannas, lagras, skickas, användas, ändras eller på något annat sätt reproduceras eller publiceras utan fotografens skriftliga medgivande. Bilderna är enbart för privat bruk.

Att kopiera dessa bilder orsakar mycket sämre kvalitet än originalet, och detta är i konflikt med vad Fotograf Marianne står för. Vi förbehåller oss rätten att göra skylt- och utställningsbilder om inget annat skriftligen avtalats. När det gäller publicering på Facebook och hemsida frågar vi särskilt efter kundens medgivande.


Powered by SmugMug Owner Log In